Ce fel de mama esti in functie de zodie

Dacă încă nu îţi poţi exercita instinctul matern, iată opinia astrologilor privind ce fel de mamă eşti în funcţie de zodie.
Semnul zodiacal îţi influenţează comportamentul matern şi îţi conferă diferite calităţi şi defecte, de care e bine să afli chiar acum!

BERBEC...
Îţi încurajezi copiii să îşi asume riscuri şi să îşi urmeze visurile. Prin felul de a fi îi încurajezi să aibă încredere în forţele proprii şi să găsească mereu motivaţia de a duce totul la bun sfârşit. În încercarea de a le oferi indendenţa, trebuie să ai grijă să nu îi privezi de afecţiune. Învaţă să fii răbdătoare în privinţa realizărilor copiilor tai.

TAUR...
Le oferi copiilor un cămin de vis, în care se simt în siguranţă. Prin felul de a fi le asiguri acestora atât stabilitate emoţională, cât şi materială. Pui mare preţ pe tradiţii şi rutină, lucru care poate fi în beneficiul copilor până la un punct. Poţi opune rezistenţă oricăror tipuri de schimbări, aşa că ter vei acomoda cu greu la faptul că micuţii cresc.

GEMENI...
Tu ai o abordare distractivă privind maternitatea. Vei apela la idei şi cuvinte, nu la sentimente atunci când relaţţionezi cu copiii tăi. Îţi doreşti să le dezvolţi în permanenţă inteligenţa, dar prin internediul unor jocuri care să le facă şi lor cu ochiul. Această abordare este benefică pentru copiii tăi, dar doar atunci când ei trăiesc într-un mediu stabil şi confortabil.

RAC...
Eşti o mamă care ştie cum să anticipeze nevoile copiilor. Ai resurse emoţionale infinite, aşa că le porţi de grijă cu mare afecţiune, chiar şi când eşti presată de timp şi probleme. Fii pe fază să nu îi copleşeşti cu atâta atenţie şi să uiţi că ei au nevoie să le impui nişte limite, dar şi nişte ţeluri, care să îi ajute să se dezvolte intelectual cât mai mult.

LEU...
Pentru că eşti în foarte bune relaţii cu copilul din tine, vei fi în foarte bune relaţii cu copiii tăi. Ştii să te pui la mintea lor, aşa că prin felul tău de a fi, îi faci să se simtă mereu înţeleşi. Drept urmare, comunicare dintre voi este foarte deschisă, pentru că ei ţi se vor confesa fără teamă. În încercarea de a juca rolul de prietenă, trebuie să te asiguri că ei te şi ascultă.

FECIOARA...
Ştii cum să îţi educi copii astfel încât ai tăi să fie cei mai politicoşi şi disciplinaţi pentru că ştii cum să le serveşti şi una caldă şi una rece. Aşa că, prin felul tău de a fi îi determini să te ia în serios, dar fără să pari autoritară. În încercarea de a fi o mamă exemplară tinzi să îţi faci prea multe griji, aşa că trebuie să înveţi să te relaxezi.

BALANTA...

În postura de mamă le oferi multe lecţii de viaţă copiilor tăi. Le explici noţiunea de moralitate, cum să-i trateze pe ceilalţi în mod just, dar şi cum să lege relaţii apropiate cu ceilalţi. Prin felul tău de a fi îi faci să se acomodeze foarte uşor cu mediul înconjurător. Rolul de mamă te poate copleşi pentru că te implici atât de mult încât ajungi să uiţi de tine.

SCORPION...
Ştii cum să descifrezi orice mister, aşa că îţi dai seama atunci când copiii au o problemă. Eşti atât intuitivă, cât şi pragmatică, lucruri care te vor ajuta să-i sfătuieşti într-un mod inspirat. Prin felul tău de a fi, copiii simt că pot conta mereu pe tine, atunci când au o problemă. Ai însă grijă să nu transformi probleme lor în probleme tale. Lasă-i să se descurce şi singuri.

SAGETATOR...
Eşti o mamă atipică zodiacului pentru că le oferi copilor tău libertate deplină. Nu îi fereşti de situaţiile mai aventuroase, pentru că eşti de părere că singurele concluzii pe care le poţi trage sunt din propriile experienţe, nu dun spusele altora. Ai grijă ca optimismul cu care îţi educi copiii să nu aducă cu sine şi riscuri. Supraveghează-i cu mare atenţie din umbră.

CAPRICORN...
Preferi să îţi educi copiii într-un stil matur, aşa că niciodată nu îţi lipsesc calmul şi poveţele în relaţia cu cei mici. Ştii cum să îi motivezi, astfel încât să aleagă singuri drumul corect în viaţă. Le oferi doar resurse necesare şi îi laşi să obţină ce îşi doresc prin forţele proprii. Uneori tinzi să fii prea strictă şi uiţi că un copil are nevoie şi de câteva clipe de răsfăţ.

VARSATOR...
Eşti de părere că mai bine excelezi într-un domeniu, decât să fii mediocru la toate, aşa că te axezi pe descoperirea şi dezvoltarea talentelor copiilor tăi. Le respecţi preferinţele şi îi impulsionezi să fie cât mai productivi în domeniul ales. În relaţia cu copiii, pui accent mai mult pe distracţie sau responsabilităţi şi mai puţin pe sentimentele, aşa că legătura voastră emoţională are de suferit.

PESTI...
Plănuieşti să le prelungesti cât mai mult copilăria micuţilor tăi, pentru că ştii că n use vor mai întâlni cu ea. Le dezvolţi gândirea magică, îi faci să creadă în zâne şi Moş Crăciun. Aşa că, prin felul tău de a fi le oferi o copilărie de vis. Ai grijă însă cum le faci tranziţia la viaţa reală, astfel încât să nu se lovească cu prea multe greutăţi dintr-odată.

Sursa: revista Unica 

Daca ti-a placut articolul, atunci apasa LIKE, pentru a-l citi si altii.


Cititi si: Afla ce mostenesti din zodia mamei tale