Adoptia - salvarea unui suflet nevinovat

Adoptia unui copil este un lucru minunat ce poate fi considerata salvarea unui suflet nevinovat. Prin adoptie un copil intra in viata unui cuplu pentru totdeauna, iar cursul vietii acestuia va lua o alta forma, va urma o alta cale.


Adoptia este pentru cuplurile care au capacitatea de a darui totul unui copil, cei cu o slujba stabila si resurse financiare suficiente pentru intretinerea intregii famili. Adoptia nu pentru persoanele ce nu si-au gasit calea sigura pe care o vor urma in viata, pentru cei care nu sunt siguri daca vor un copil sau pentru cei care o fac de dragul partenerului de viata.

Pentru persoanele care nu stiu prea multe despre adoptia unui copil, aceasta poate deveni o adevarata aventura. Vor exista multe intrebari la care acestia trebuie sa raspunda, persoana/familia care vrea sa adopte va trece prin multe emotii si va trebui sa ia foarte multe decizi, ce intr-un fel ii vor schimba viata.

Cei care vor sa adopte un copil trebuie sa fie siguri 100% de acest lucru, deoarece din momentul in care au decis acest lucru, ei vor fi responsabili pentru viata micutului ce va intra in familia lor si in inima lor.

Sursa: noi3.ro

Cititi si: Despre adoptie