Cele mai bizare divorturi din lume

Fie că au divorțat din cauza chatului, a papagalului sau a câinilor vagabonzi, unele separări de cupluri au făcut înconjurul lumii datorită "originalității" lor.
Într-un top al celor mai ciudate divorțuri din lume se află și o româncă din Focșani.
Infidelitatea sau incompatibilitatea sunt motive obișnuite pentru ca un cuplu să se despartă. Există însă și motive mult mai bizare pentru ca cei doi soți să-și spună adio.
Ziarul "20 minutos" a realizat un clasament al celor mai bizare divorțuri din lume. În top apare și un caz "tipic" românesc: neînțelegerile cu soacra.

1. Au descoperit că formează un cuplu și în viața virtuală...
Un bărbat și o femeie din Serbia s-au despărțit după ce au aflat că ei formau un cuplu și pe Internet. Cei doi se confruntau cu probleme matrimoniale și începuseră să flirteze pe chat fără ca vreunul să știe că de fapt picaseră unul în plasa celuilalt. În discuțiile lor, el o numea "Zahăr" iar ea "Prințul satisfacției". Cei doi își povesteau absolut orice, iar la un moment dat au decis să se întâlnească.

2. Nu-și suporta soacra...
Elena T. din Focșani (Vrancea) s-a despărțit de soțul său deoarece femeia a refuzat să mai mănânce zilnic împreună cu soacra. Cele două se certau zilnic, fapt care a determinat-o pe Elena T. să ceară divorțul.

3. Din cauza protezei sexuale...
O femeie s-a despărțit de soțul său, nemulțumită de viața lor sexuală. Bărbatul a încercat să o satisfacă, punându-și o proteză sexuală, care s-a rupt în cel mai nepotrivit moment. Degeaba i-a spus el că-și va pune alta nouă, femeia l-a părăsit.

4. Ea era mult prea timidă...
După un an de căsătorie, un bărbat și-a părăsit soția din cauză că nu putea întreține relații sexuale cu ea deoarece aceasta era foarte timidă. Atât de timidă încât în noaptea nunții lor ea i-a spus că este caraghios.

5. Infidel la 81 de ani...
O femeie, de 83 de ani, s-a despărțit de soțul său, de 81 de ani, după ce și-a dat seama că acesta o înșeală cu o femeie mai tânără decât el cu 30 de ani. Germanul George Meister își cunoscuse amanta la muncă. Și tot acolo își "consuma" energia. Cei doi au uitat să tragă jaluzelele de la ferestre și au fost văzuți de soția bărbatului.

6. "Curios" să o vadă la față după 30 de ani...
O femeie din Arabia Saudită, în vârstă de 50 de ani, s-a despărțit de soțul său, cu care era căsătorită de 30 de ani, deoarece acesta a încercat să-i vadă chipul acoperit. Femeia respecta tradiția satului său natal, motiv pentru care a băgat divorț.

7. Din cauza papagalului...
O femeie din China și-a dat seama că soțul său are o amantă după ce a venit dintr-o călătorie în care fusese plecată câteva zile. Papagalul vorbitor repeta într-una cuvintele "te iubesc", "ai răbdare" și "divorț", auzite probabil în convorbirile telefonice pe care soțul el purta cu amanta. Din păcate pentru ea, papagalul nu a putut depune mărturie la procesul de divorț.

8. El era mult prea ordonat pentru ea...
Un constructor german, obsedat de curățenie, a fost părăsit de soție după 15 ani de căsătorie, din cauză că acesta era mult prea ordonat pentru ea. Picătura care a umplut paharul a fost când el a vrut să-i facă o surpriză soției. Venită dintr-un voiaj lung, aceasta a găsit casa redecorată, un perete dărâmat și un altul ridicat în alt loc. Bărbatul i-a spus că peretele avea igrasie și producea un miros neplăcut, motiv pentru care a aruncat mobila și a redecorat casa.

9. Extratereștrii l-au ales să țină predici...
Un bărbat a cerut divorțul motivând că a fost una dintre persoanele alese de extratereștri să țină predici pe pământ. Noua sa misiune nu era compatibilă cu statutul de bărbat căsătorit.

10. Dădea de mâncare la câinii vagabonzi...
După 50 de ani de căsătorie, o femeie s-a despărțit de soțul său din cauză că acesta își cheltuia mulți bani din pensie pentru a da de mâncare câinilor vagabonzi. Peste 20 de câini mâncau de câte trei ori pe zi din hrana cumpărată, în timp ce familia se chinuia să facă economii până la sfârșitul lunii.

11. L-a mințit spunându-i că este mai tânără...
Un chinez a divorțat de soția sa după ce a aflat că aceasta l-a mințit în legătură cu vârsta pe care o are. Când a cerut-o în căsătorie, ea i-a spus că are 24 de ani. În realitate, femeia avea 30 de ani. Bărbatul a aflat că a fost mințit abia după 10 ani.

Sursa: ziarul Adevarul 

Daca ti-a placut, apasa LIKE, pentru a citi si altii.

Cititi si: Adevaruri despre divort pe care orice femeie trebuie sa le stie


Ce patesc barbatii la divort?


Probleme de inter- relationare la copii